Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) heeft een vacature voor een klinisch fysisch medewerker. Lees de onderstaande vacaturetekst of bekijk de vacature op hun website.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een

KLINISCH FYSISCH MEDEWERKER

(36 uur)

 

WIE ZIJN WIJ
Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) is een zelfstandig bestralingscentrum dat beschikt over hoog gespecialiseerd personeel en ultramoderne apparatuur. We hebben een vestiging in Vlissingen en in Roosendaal. Jaarlijks behandelen we ongeveer 2100 kankerpatiënten uit Zeeland, West-Brabant en delen van de Zuid-Hollandse eilanden.

We bieden de patiënten uitmuntende service door oprechte persoonlijke aandacht en een respectvolle bejegening in een aangename omgeving waar een ieder zich thuis voelt. Daarmee overtreffen we de verwachtingen van de patiënt. Onze betrokken medewerkers maken dit iedere dag waar. We zijn trots op de continue hoge patiënttevredenheid en streven ernaar om deze op dit hoge niveau te houden. Het team Klinische Fysica & ICT vervult hierin een belangrijke rol.

 JOUW TAAK
Als klinisch fysisch medewerker (KFM-er) heb je bij het ZRTI een grote mate van zelfstandigheid en krijg je veel verantwoording in een veelzijdige baan. Een kleine opsomming van de werkzaamheden:

 • Je hebt een belangrijke rol in de quality control van alle aanwezige apparatuur waarmee je direct een bijdrage levert aan een veilige behandeling voor de patiënt.
 • Je voert validatiemetingen uit van individuele patiëntbehandelingen.
 • Je lost storingen aan de apparatuur op en verzorgt afregeling van de apparatuur
 • Je participeert in projecten t.b.v. onderzoek, innovatie, upgrades, etc.
 • Op termijn zullen onderhouds –en reparatiewerkzaamheden aan de lineaire versnellers aan het takenpakket toegevoegd worden.

HET TEAM
Als KFM-er wordt je onderdeel van het team Klinische fysica & ICT. Dit team bestaat uit klinisch fysici, klinisch fysisch medewerkers, versnellertechnici, informatiecoördinatoren en een manager. Stuk voor stuk enthousiaste en gedreven mensen die elke dag weer alles in het werk stellen om de allerbeste zorg voor de patiënt te leveren.

JOUW BAGAGE
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven KFM-er die voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Een (bijna) afgeronde HBO-opleiding Technische Natuurkunde of gelijkwaardig.
 • Werkervaring is uiteraard welkom maar ook pas afgestudeerden of mensen die in de laatste fase van de opleiding zitten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.
 • Affiniteit met ICT
 • Flexibele instelling. Een keer na reguliere werktijd doorgaan is voor jou geen probleem.

WIJ BIEDEN

 • Een functie voor 36 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Salariëring conform CAO-Ziekenhuizen FWG 55.
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling middels scholing.

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie over de functie of andere vragen omtrent deze vacature kun je contact opnemen met de heer Dirk-Jan Westerhof, manager klinische fysica & ICT, telefoon 088-4270000.

SOLLICITEREN
Je sollicitatiebrief en CV kun je voor 25 november 2019 richten aan de heer Dirk-Jan Westerhof, manager klinische fysica & ICT middels het sollicitatieformulier op de website of via email: info@zrti.nl. Het eerste gesprek vindt plaats op 27 november 2019.

OVERIG
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

nvkfmadmin

Test informatie