In het Radboud UMC is er een vacature voor een versnellertechnicus.

Als versnellertechnicus is je hoofdtaak het controleren, onderhouden en oplossen van storingen bij de lineaire versnellers en andere medische apparatuur. Daarnaast leid je projecten op jouw vakgebied en participeer je in multidisciplinaire projecten. Afhankelijk van kennis, vaardigheden en belangstelling worden taken verdeeld en vindt specialisatie plaats.

Op de afdeling Radiotherapie van het Radboudumc worden jaarlijks 2500 patiënten met een oncologische aandoening behandeld. De afdeling beschikt over 6 lineaire versnellers, een Big Bore CT en een faciliteit  voor brachy therapie. De afdeling heeft dependances in het CWZ (Nijmegen) en het Pantein ziekenhuis (Boxmeer). In 2020 gaan ze een MR-linac in gebruik nemen.
De groep Klinisch Fysica en Instrumentatie bestaat uit ruim 20 medewerkers op academisch of hbo niveau en draagt zorg voor de klinisch-fysische en technische aspecten van de Radiotherapie. Verder is de groep verantwoordelijk voor het goed functioneren van de apparatuur en informatisering.

 

Ga voor meer informatie naar de webpagina van de vacature.

 

nvkfmadmin

Test informatie