Het Bravis ziekenhuis heeft een vacature voor een klinisch fysisch medewerker. Zie onderstaand de vacaturetekst of ga direct naar de vacaturepagina.

Klinisch fysisch medewerker / Biomedisch technoloog | Gemiddeld 22-29 uur per week | Terneuzen

Ben jij de veelzijdige klinisch fysisch medewerker die wij zoeken? Samen met de klinische fysica draag je bij aan de veilige toepassing van medische apparatuur. Je werkt zelfstandig in een innovatieve omgeving. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische organisatie

Je gaat werken voor de vakgroep klinische fysica, onderdeel van de afdeling Medische Technologie. Je werkt voornamelijk bij Zorgsaam in Terneuzen. Een dynamische omgeving met interessante ontwikkelingen op zowel het organisatorisch vlak als op het gebied van de klinische fysica en medische technologie.

We dagen jou elke dag uit

Je hebt een coördinerende rol bij de veilige toepassing van medische apparatuur en houdt je tevens bezig met de stralings- en laserveiligheid binnen het ziekenhuis. Andere belangrijke werkzaamheden zijn activiteiten rondom de aanschaf van complexe medische apparatuur, medische ICT en innovaties. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, inbreng en verbetervoorstellen. De exacte invulling van je takenpakket is mede afhankelijk van jouw kennis en ambitie en wordt in overleg bepaald. Zo draag jij op een innovatieve manier bij aan de zorg van de toekomst.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Natuurlijk heb je een Hbo op WO-diploma Natuurkunde, Gezondheidszorgtechnologie, Klinische technologie, Medische technologie of Biomedische technologie. Bij voorkeur heb je een aantal jaren werkervaring in een ziekenhuis. Kennis op het gebied van ioniserende straling en stralingshygiëne is een pré. Daarnaast heb je actuele kennis van ontwikkelingen in het vakgebied en van kwaliteitssystemen in de zorg. Je kunt goed projectmatig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Maar nog veel belangijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Waar je het voor doet?

Zoals bij elk ziekenhuis zijn ook onze arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen – in dit geval functiegroep 55 met als fulltime salaris minimaal € 2.798, – en maximaal € 4.111, – bruto per maand of functiegroep 60 met als fulltime salaris minimaal € 3.225, – en maximaal € 4.682, -. Salariëring is afhankelijk van ervaring en opleiding. Maar dat is niet alles. Want jij verdient méér. Zoals een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je CV en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand voor 10 april a.s. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Bunna Damink, klinisch fysicus, bereikbaar via (088) 7068377.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing. Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.

nvkfmadmin

Test informatie