Het Maastro heeft een vacature voor een klinisch fysisch medewerker. Lees onderstaand de vacaturetekst, of ga direct naar de vacaturepagina.

Maastro is op zoek naar een:
Medical Physics Engineer (36 uur per week)

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de technische en functionele betrouwbaarheid en veiligheid van de apparatuur waarmee we binnen Maastro onze patiënten behandelen. Aan de hand van het kwaliteitssysteem wordt onze bestralingsapparatuur regelmatig gecontroleerd en afgesteld, en waar nodig wordt preventief ingegrepen. Je verricht controlemetingen, kalibraties van dosimetrie-apparatuur en radioactieve bronnen en beheert de medische software. Ook signaleer je eventueel disfunctioneren van de apparatuur, analyseert deze en verhelpt het probleem. Je participeert in innovatieve technologische projecten en we stimuleren ook dat je nieuwe projecten initieert.
In deze functie ben je onderdeel van de Fysica Innovatie groep en werk je samen met 9 collega klinisch fysisch medewerkers, 10 klinisch fysici, 3 klinisch fysici in opleiding en 5 innovatiefysici. Je staat daarnaast in nauw contact met andere collega’s zoals onze artsen en radiotherapeutisch laboranten, om hen te informeren over de werking en mogelijkheden van de apparatuur en systemen.

Wie zoeken we?
Als medewerker van Maastro ben je ambitieus om continu te willen verbeteren, voor een betere zorg voor onze patiënt. Vanuit passie werken we samen, dat maakt ons betrokken en persoonlijk.
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Engineering, Technische Natuurkunde of vergelijkbaar en interesse in het werken binnen de gezondheidszorg. Ervaring als klinisch fysisch medewerker of versnellertechnicus is een pré. Je bent praktisch, proactief en servicegericht. Communicatie in het Engels is voor jou geen probleem. Je bent bereid tot het volgen van specialistische cursussen in binnen- en buitenland.
Standplaats: Maastricht. Tevens heeft Maastro bestralingsapparatuur in Venlo bij het Viecuri ziekenhuis.

Wat bieden we jou?
– Een uitdagende baan bij een dynamische organisatie die het patiëntbelang en innovatie hoog in het vaandel heeft staan.
– Een dienstverband voor 36 uur per week op basis van de CAO Ziekenhuizen;
– Een salaris van maximaal € 4.227,- bruto/maand op fulltime basis (FWG 55) afhankelijk van relevante werkervaring;
– Werkdagen in overleg af te spreken, 4 x 9 is mogelijk;
– Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden, zoals een 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening, ontwikkelingsmogelijkheden en aantrekkelijke kortingsregelingen voor onder andere diverse (zorg)verzekeringen, fietsaanschaf en sportabonnementen.

Meer weten? Neem contact op met Bas Nijsten, hoofd Fysica Innovatie, per e-mail: bas.nijsten@maastro.nl of via ons centrale telefoonnummer: +31-(0)88-4455600. Kijk ook op onze website www.maastro.nl

Om te solliciteren kun je jouw motivatiebrief en curriculum vitae voor 23 april 2021 uploaden in het sollicitatieformulier op onze website www.maastro.nl.

Over Maastro: Maastro verzorgt de radiotherapie voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Sinds januari 2019 behandelen we in ons nieuwe protonencentrum (Maastro Protonentherapie) patiënten met protonentherapie. Maastro legt de verbinding tussen zorg, onderzoek en onderwijs. Bij Maastro zijn in totaal circa 320 medewerkers werkzaam. We beschikken over geavanceerde apparatuur zoals 6 Varian TrueBeams met kV en MV imaging mogelijkheid, optical surface tracking, twee dual energy CT
scanners en een uitgebreid brachytherapieprogramma. In ons protonentherapiecentrum wordt hoogwaardige therapie gegeven met een compacte protonenmachine, en o.a. kV CBCT en optical surface tracking. Speerpunten zijn beeld- en dosisgestuurde adaptieve radiotherapie en motion management.

nvkfmadmin

Test informatie