De afdeling Algemene Klinische Fysica en Stralingsbescherming van HMC zoekt per direct, voor de duur van 6 maanden, een Algemeen Klinisch Fysisch Medewerker.

Wat ga je doen?

De afdeling Algemene Klinische Fysica en Stralingsbescherming bestaat uit twee algemeen klinisch fysici, een klinisch fysicus radiologie-nucleaire geneeskunde, twee klinisch fysisch medewerkers en een administratief medewerker. De focus van de afdeling ligt op de veilige en doelmatige inzet van medische technologie, ondersteuning van de medische beeldvorming (röntgen) en de stralingshygiëne in HMC.

Veilige toepassing van medische technologie betekent een veilig product, in handen van een getrainde gebruiker in een omgeving die veilig gebruik kan garanderen. Dit wordt onder andere bereikt door een goede risico-inventarisatie voorafgaand aan de aanschaf en door een zorgvuldige inname en vrijgave van het product.

De werkzaamheden richten zich op het begeleiden van en adviseren bij verwervingstrajecten van medische technologie en eHealth. Je ondersteunt verder bij het doorlopen van het productdossier. Je krijgt te maken met onder andere implantaten, steriliseerbare hulpmiddelen, gebruiks- en verbruiksartikelen, medische informatietechnologie en medische apparatuur. Je krijgt te maken met alle afdelingen en specialismen binnen HMC die een nieuwe technologie of nieuw product in gebruik willen nemen.

 

Meer weten? Bezoek de vacaturepagina.

 

nvkfmadmin

Test informatie