Haaglanden Medisch Centrum zoekt een algemeen klinisch fysisch medewerker. Lees onderstaand de vacature, of ga direct naar de vacaturepagina.

Algemeen Klinisch Fysisch Medewerker
De afdeling Algemene Klinische Fysica en Stralingsbescherming van HMC zoekt een Algemeen Klinisch Fysisch Medewerker. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk deze interessante vacature hier!

Bedrijfsinformatie
Zorg is aandacht. In HMC kijken we met en door de ogen van de patiënt. We helpen iedere patiënt op de manier die bij hem of haar past. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van onze missie. We zijn hét stadsziekenhuis voor de Haagse regio, met een compleet zorgaanbod. Als topklinisch opleidingsziekenhuis heeft HMC vele expertises in huis en we bieden in verschillende centra en samenwerkingen gespecialiseerde zorg aan. Onze speerpunten zijn ons Traumacentrum en Neurocentrum. In ons HMC Kankercentrum bieden we topklinische kankerzorg. Meer informatie over HMC vind je op www.haaglandenmc.nl.

Functieomschrijving
De afdeling Algemene Klinische Fysica en Stralingsbescherming bestaat uit twee algemeen klinisch fysici, een klinisch fysicus radiologie-nucleaire geneeskunde, drie klinisch fysisch medewerkers en een administratief medewerker. De focus van de afdeling ligt op de veilige en doelmatige inzet van medische technologie, ondersteuning van de medische beeldvorming (röntgen) en de stralingshygiëne. Veilige toepassing van medische technologie betekent een veilig product, in handen van een getrainde gebruiker in een omgeving die veilig gebruik kan garanderen. Dit wordt onder andere bereikt door een goede risico-inventarisatie voorafgaand aan de aanschaf en door een zorgvuldige inname en vrijgave van het product. De werkzaamheden richten zich op het begeleiden van en adviseren bij verwervingstrajecten van medische technologie en eHealth. Je ondersteunt verder bij het doorlopen van het productdossier, zodat HMC medische hulpmiddelen veilig kan introduceren volgens het convenant medische technologie en de medical device regulation. Je krijgt te maken met onder andere implantaten, steriliseerbare hulpmiddelen,
gebruiks- en verbruiksartikelen, medische informatietechnologie en medische apparatuur. Je krijgt te maken met alle afdelingen en specialismen binnen HMC die een nieuwe technologie of nieuw product in gebruik willen nemen.

Functie-eisen
 Je hebt een medisch technologische opleiding afgerond WO niveau, bijvoorbeeld “biomedische technologie”, “technische geneeskunde” of vergelijkbaar, of;
 Je hebt een medisch technologische opleiding op HBO niveau met werkervaring op dit gebied, bijvoorbeeld “gezondheidszorg technologie” of “zorg en technologie”
 Je kunt zowel zelfstandig als projectmatig in teamverband werken
 Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden
 Je kunt goed samenwerken met verschillende disciplines en opleidingsniveaus
 Je bent flexibel en meedenkend
 Je bent proactief
Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Arbeidsvoorwaarden
 Een jaarcontract op basis van 32 – 36 uur per week, met de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd
 Je gaat, op basis van 36 uur, een salaris verdienen van maximaal €4.227,- bruto per maand (FWG55)
 Je komt te werken in het eerste ziekenhuis in de Haagse regio met de certificering Top Employer (2019/2020)
 Voor ambitieuze zorgprofessionals onder ons heeft HMC interessante ontwikkeltrajecten. Bekijk hier onze loopbaanpaden.
 Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 Interessante extra’s, zoals: korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie, voor kinderopvang in de buurt
 We zijn als werkgever mantelzorgvriendelijk en bieden goede voorwaarden hiervoor. Daarnaast bieden we vele initiatieven vanuit de afdeling P&O om jou gezond en vitaal te houden. Bekijk hier de folder.
 Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

Contactinfo
Geef jij je carrière een plus? Solliciteer dan uiterlijk 17 februari 2022, via de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Niels Braakman (klinisch fysicus en afdelingshoofd), via: 088 979 32 91 of n.braakman@haaglandenmc.nl.

nvkfmadmin

Test informatie