Het RIF heeft een vacature voor een Fysisch Technisch medewerker. Lees onderstaand de vacaturetekst, of bezoek de vacaturepagina.

Vacature Fysisch Technisch Medewerker

Binnen de afdeling klinische fysica en ICT is plaats voor een Fysisch Technisch medewerker

Afdeling
Momenteel zijn er 4 FTMs (fysisch technisch medewerkers) werkzaam binnen de afdeling, naast (klinisch) fysici, ICT-medewerkers en een teamleider FTM. De samenwerking met andere medewerkers in het RIF is plezierig en laagdrempelig.

Functiebeschrijving
• Je bent mede verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de versnellers en CT.
• Om bestralingsplannen van patiënten te controleren voer je dosimetrische metingen en dosisberekeningen uit.
• Je legt karakteristieken van bestralingsbundels van (nieuwe) versnellers vast door middel van metingen.
• Je zorgt voor correctief en preventief onderhoud van versnellers en CT. Je komt hierdoor in aanraking met o.a. elektronica, hoogspannings- en vacuümtechniek, ICT, hoogfrequent techniek en stralingsfysica.
• Je hebt continu aandacht voor verdere kwaliteitsverbeteringen, o.a. neem je deel aan verbeterprojecten.

Wat vragen wij
• Een afgeronde HBO of universitaire bacheloropleiding (technische) natuurkunde, elektrotechniek of een gelijkwaardige opleiding.
• Het diploma voor toezichthoudend medewerker stralingsbescherming of stralingsbeschermingsdeskundige, of de bereidheid dit te halen.
• Het is een pré als je ervaring hebt als fysisch technisch medewerker of een soortgelijke functie, maar we nodigen ook pas afgestudeerden van harte uit om te solliciteren.

Wat bieden wij
Je wordt aangesteld voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een aanstelling voor 32-36 uur. Het salaris is mede afhankelijk van de opleiding en relevante ervaring (FWG 55). Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de cao-ziekenhuizen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op via het algemene telefoonnummer van het RIF 058-286 6667. U kunt vragen naar dhr. K. Schilstra, hoofd afdeling klinische fysica en ICT.

Solliciteren
Uw sollicitatie (CV en brief) kunt u per e-mail richten aan P&O@skf-rif.nl, tot en met 15 september 2022.

nvkfmadmin

Test informatie