Algemeen Klinisch Fysisch Medewerker (aandachtsgebied laserveiligheid)

De afdeling Algemene Klinische Fysica en Stralingsbescherming van HMC zoekt een Algemeen Klinisch Fysisch Medewerker met aandachtsgebied laserveiligheid. Word jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder!

Bedrijfsinformatie
Zorg is aandacht. In HMC kijken we met en door de ogen van de patiënt. We helpen iedere patiënt op de manier die bij hem of haar past. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van onze missie.

We zijn hét stadsziekenhuis voor de Haagse regio, met een compleet zorgaanbod. Als topklinisch opleidingsziekenhuis heeft HMC vele expertises in huis en we bieden in verschillende centra en samenwerkingen gespecialiseerde zorg aan. Onze speerpunten zijn ons Traumacentrum en Neurocentrum. In ons HMC Kankercentrum bieden we topklinische kankerzorg.

Meer informatie over HMC vind je op www.haaglandenmc.nl.

Functieomschrijving
De afdeling algemene klinische fysica en stralingsbescherming (AKF&S) bestaat uit twee algemeen klinisch fysici, een klinisch fysicus radiologie-nucleaire geneeskunde, drie klinisch fysisch medewerkers en een administratief medewerker. De focus van de afdeling ligt op de veilige en doelmatige inzet van medische technologie, ondersteuning van de medische beeldvorming (röntgen) en veilig werken met (niet) ioniserende straling.

Veilige toepassing van medische technologie betekent een veilig product, in handen van een getrainde gebruiker in een omgeving die veilig gebruik kan garanderen. Dit wordt onder andere bereikt door een goede risico-inventarisatie voorafgaand aan de aanschaf en door een zorgvuldige inname en vrijgave van het product.

De werkzaamheden zullen zich bij aanvang vooral richten op het veilig werken met (medische) lasers binnen HMC, hiervoor word je aangesteld als laserveiligheidsfunctionaris. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het actualiseren van het laserveiligheidsbeleid en de daarmee samenhangende voorschriften. Ook draag je bij aan het tot stand komen van een laserveiligheidsorganisatie en verzorg je training en voorlichting van gebruikers. Waar nodig zal je afstemmen met de klinisch fysici en klinisch fysisch medewerkers binnen de afdeling en adviseurs en gebruikers binnen de organisatie.

Overige werkzaamheden betreffen ondersteuning bij verwerving en veilige inzet van medische technologie in HMC. Hier zal in overleg verder vorm aan worden gegeven.

Functie-eisen
 Je hebt een medisch technologische opleiding afgerond WO niveau, bijvoorbeeld “biomedische technologie”, “technische geneeskunde” of vergelijkbaar, of;
 Je hebt een medisch technologische opleiding op HBO niveau met werkervaring op dit gebied, bijvoorbeeld “gezondheidszorg technologie” of “zorg en technologie”
 Je beheerst de Nederlandse taal (zelfstandig) in woord en geschrift
 Je hebt kennis van (de veiligheid van) optische straling / lasers, of bent bereid je hierin te verdiepen
 Je kunt zowel zelfstandig als projectmatig in teamverband werken
 Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden
 Je kunt goed samenwerken met verschillende disciplines en opleidingsniveaus
 Je bent flexibel en meedenkend
 Je bent proactief
Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Arbeidsvoorwaarden
 Een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd
 Je gaat, op basis van 36 uur, een salaris verdienen van maximaal €4.391,- bruto per maand (FWG55)
 Je komt te werken in het eerste ziekenhuis in de Haagse regio met de certificering Top Employer (2019/2020)
 Voor ambitieuze zorgprofessionals onder ons heeft HMC interessante ontwikkeltrajecten. Bekijk hier onze loopbaanpaden
 Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 Interessante extra’s, zoals: korting op het aanschaffen van een nieuwe fiets, mobiele telefoon, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je verzekeringspremie, voor kinderopvang in de buurt
 We zijn als werkgever mantelzorgvriendelijk en bieden goede voorwaarden hiervoor. Daarnaast bieden we vanuit onze HR afdeling vele initiatieven om jou gezond en vitaal te houden. Bekijk hier de folder
 Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen

Contactinfo
Geef jij je carrière een plus? Solliciteer dan uiterlijk 31 augustus 2022, via de sollicitatiebutton.

Bij voldoende kwalitatieve reacties zullen wij deze vacature eerder sluiten.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Niels Braakman (klinisch fysicus en afdelingshoofd), via: 088 979 32 91 of n.braakman@haaglandenmc.nl.

nvkfmadmin

Test informatie