Medisch Centrum Leeuwarden heeft een vacature voor een klinisch fysisch medewerker. Lees onderstaand de vacaturetekst, of ga direct naar de vacaturepagina.

Ben jij technisch en heb je affiniteit met medische technologie en de ziekenhuiszorg? Ben je ondernemend, assertief, leergierig en kritisch? Draag jij graag actief bij aan de verdere ontwikkeling van de klinisch fysica in het MCL en de omliggende ziekenhuizen? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Kom werken als klinisch fysisch medewerker bij #teamMCL!

Jij bij MCL
Als klinisch fysisch medewerker bied jij ondersteuning in de praktische uitvoering van de klinisch fysische taken. Jouw taken zullen in afstemming met de vakgroep worden vormgegeven. Mogelijke taken zijn onder andere: zelfstandig initiëren en uitvoeren van projecten, ondersteunen bij het opstellen van beleidsstukken, inhoudelijk adviseren bij aanschaftrajecten medische apparatuur, uitvoeren van audits, ondersteuning bieden bij prospectieve risico-inventarisaties en ondersteuning van de stralingsbeschermingsdeskundige. Daarnaast is er ruimte voor meer praktische taken, zoals het beheer van de vervaltanks en kwaliteitscontroles van medische apparatuur.

Er is genoeg ruimte om jezelf binnen deze functie te ontwikkelen. Je hoeft taken zoals bovenstaande nog niet direct te beheersen. Je zult goed worden ingewerkt en steeds meer zelfstandig taken gaan uitvoeren in overleg met een klinisch fysicus.

Werken bij #teamMCL betekent:
Een vast dienstverband bij het MCL: je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 36 uur per week. Je functie is conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 60.
Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw afdeling en collega’s
Binnen de vakgroep Klinische Fysica vind je zowel operationele als diverse staf- en beleidsfuncties die opereren op medisch technologisch gebied. De focus van de afdeling ligt op de veilige en optimale inzet van medische technologie. De vakgroep Klinische Fysica wordt momenteel gevormd door drie klinisch fysici en een staffunctionaris Klinische Fysica. Vanuit de vakgroep wordt klinisch fysische ondersteuning verleend aan het MCL, het Antonius Ziekenhuis Sneek en Tjongerschans ziekenhuis Heerenveen.

Dit ben jij
Wij zijn op zoek naar een leergierige en zelfstandige collega. Jij bent proactief, assertief en hebt een sterk analytisch vermogen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Jij hebt dan ook geen problemen met het opstellen van beleidsstukken en jaarverslagen. Daarnaast ben je kritisch en kun je goed systematisch werken.

  • Jouw kennis en ervaring:
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting (bijvoorbeeld elektrotechniek, technische natuurkunde, technische informatica of technische bedrijfskunde).
  • Je hebt kennis en ervaring met processen en werkwijzen in een ziekenhuis of soortgelijke organisatie.
  • Ervaring met stralingsbescherming is een pré.

Meer weten? Neem contact op met:
Margo van Gent (klinisch fysicus) via 058 286 1112
Chris Borns (klinisch fysicus) via 058 2888 480
Gesprekken staan gepland op woensdag 7 juni in de middag.

#teamMCL
Wil jij ook komen werken bij #teamMCL? Of alvast even digitaal sfeerproeven? Bekijk ons Instagramaccount @mcleeuwarden.

nvkfmadmin

Test informatie