Lidmaatschap

De NVKFM kent twee lidmaatschappen

 

Gewone leden

Gewone leden zijn mensen die in (deel)functie werkzaam zijn als Klinisch Fysisch Medewerker.

 

Buitengewone leden

Buitengewone leden zijn mensen die in functie werkzaam zijn in het vakgebied Klinische Fysica of grote raakvakken met dit vakgebied heeft, maar die niet werkzaam is als Klinisch Fysisch Medewerker. Buitengewone leden krijgen een uitnodiging voor onze bijeenkomsten en onze sociale netwerken, maar hebben geen stemrecht in de Algemene Ledenvergadering en worden niet vertegenwoordigt bij onderhandelingen omtrent arbeidsvoorwaarden (cao’s). Buitengewone leden kunnen zich ook niet laten registreren.

Kosten Lidmaatschap:            2018 – 2019

Gewoon lidmaatschap            €45,-    €45,-
Buitengewoon lidmaatschap  €35,-    €35,-

 
 
 

Mailing en nieuwsbrief

De vereniging maakt gebruik van een mailing list om informatie en vraagstukken met haar leden te delen. Twee keer per jaar wordt een nieuwsbrief uitgebracht. Leden kunnen zelf ook gebruik maken van de mailing list om andere leden te bereiken. Bent u nvkfm lid, maar nog geen lid van de mailing list? Stuur dan een e-mail naar de webmaster.

Lid worden

 

Wilt u zich aanmelden als lid bij de NVKFM? Wilt u uw lidmaatschap wijzigen of opzeggen? Vul dan een van onderstaande formulieren in en stuur deze naar het secretariaat van de NVKFM.